gastrogate experience

restaurangupplevelser

Fantastiska

förtjänar att bli hörda

Ta del av tjänsterna som skapar förutsättningarna

 

Egen hemsida:

De flesta restaurangbesök
startar på nätet. 

Att ha en egen hemsida är idag en självklarhet för de flesta verksamheter. För dig inom restaurangbranschen är det en viktig del av din synlighet online. Dina gäster finns där och därför ska självklart din verksamhet finnas där. Med en egen hemsida har du möjlighet att ta kontroll över restaurangens synlighet och bli en del av gästens beslutprocess. 

gastrogate experience 2

Bordsbokning:

För alla gäster förtjänar service i världsklass.

Med ett digitalt bordsbokningssystem underlättar du inte bara din vardag i restaurangen utan även gör det enklare för gäster att besöka dig.

 
 

Digital beställning och betalning:

Möt gästen när och hur den vill!

Med digital beställning och betalning kan dina gäster möta dig på sina villkor. Låt dina gäster beställa mat på plats i restaurangen, för avhämtning eller leverans. Du väljer!

 

Kassasystem:

Gastrogate Pay

Gastrogate Pay gör beställning och betalning enkelt och hjälper dig spara tid och att öka din försäljning. Kassasystem, expresskassa, app, digital beställning och betalning, QR koder och bordsservering. Med Gastrogate Pay kan du möta dina kunder som du vill!

Restaurangguide:

Få chansen att bli upptäckt av våra besökare varje dag. 

Varje dag letar människor efter nya platser att äta någon av dagens mål. Kanske är det fika, lunch eller en romantisk middag de är ute efter. Vår restaurangguide leder dagligen tusentals matgäster till fantastiska restaurangupplevelser. Se till så att det är din verksamhet de besöker.

 

Fotografering:

Boka fotografering och få bilder som engagerar

Att vi äter med ögonen är ingen hemlighet. Boka en fotografering hos någon av våra fotografer som kan det där med att fånga mat och atmosfär på bild.

Utskick:

Kommunicera med dina matgäster direkt i deras inkorg.

Var med på våra veckovisa lunchutskick till människor i ditt område eller kommunicera nyheter och erbjudanden till din egna kundbas.