restaurangupplevelser

Fantastiska

förtjänar att bli hörda

Ta del av tjänsterna som skapar förutsättningarna

 

Egen hemsida:

De flesta restaurangbesök
startar på nätet. 

Att ha en egen hemsida är idag en självklarhet för de flesta verksamheter. För dig inom restaurangbranschen är det en viktig del av din synlighet online. Dina gäster finns där och därför ska självklart din verksamhet finnas där. Med en egen hemsida har du möjlighet att ta kontroll över restaurangens synlighet och bli en del av gästens beslutprocess. 

Bordsbokning:

För alla gäster förtjänar service i världsklass.

Med ett digitalt bordsbokningssystem underlättar du inte bara din vardag i restaurangen utan även gör det enklare för gäster att besöka dig.

 
 

Restaurangguide:

Få chansen att bli upptäckt av våra besökare varje dag. 

Varje dag letar människor efter nya platser att äta någon av dagens mål. Kanske är det fika, lunch eller en romantisk middag de är ute efter. Vår restaurangguide leder dagligen tusentals matgäster till fantastiska restaurangupplevelser. Se till så att det är din verksamhet de besöker.

 

Bli en apprestaurang:

Möt gästen när och hur den vill!

Med en egen app får du ett smidigt och enkelt beställningssystem som hjälper dig att ge en bra kundupplevelse och få verksamheten att växa. Häng med i digitaliseringen och bli en apprestaurang idag!

Fotografering:

Boka fotografering och få bilder som engagerar

Att vi äter med ögonen är ingen hemlighet. Boka en fotografering hos någon av våra fotografer som kan det där med att fånga mat och atmosfär på bild.

Utskick:

Kommunicera med dina matgäster direkt i deras inkorg.

Var med på våra veckovisa lunchutskick till människor i ditt område eller kommunicera nyheter och erbjudanden till din egna kundbas.