top of page

Gillar du att

säkra kundnöjdhet

och skapa värde

för restauranger?

Skicka in din ansökan och bli en del av vårt härliga team.

Support- och onboardingmedarbetare

 

Vi växer snabbt och behöver bli fler! Är du en social person som vill vara med och säkerställa kundnöjdhet och tillväxt på vår spännande expansionsresa? Då är detta rollen för dig.

 

Om Gastrogate

 

Gastrogate har funnits sedan 1999 och alltid verkat för att vara restaurangbranschens bästa vän. I en bransch med hög digitaliseringstakt så är vi alltid snabbfotade och ser till att våra produkter hjälper våra nuvarande och framtida kunder både nu och i framtiden. Huvudkontoret ligger i Västerås och här sitter ett tight gäng där alla ges möjligheten att påverka på riktigt.

Gastrogate erbjuder idag produkter inom webbproduktion, bokningssystem, app-utveckling och betalnings- och beställningssystem. ”På varje restaurang världen över” är vår vision och med nytänkande produkter och ett entreprenöriellt arbetssätt så är resan igång.

 

Arbetsuppgifter

 

I huvudsak så hjälper, säljer och utbildar du kunderna över telefon, Google Meets samt andra digitala hjälpmedel. Du är en naturlig del under hela kundresan och är med och säkerställer att våra produkter och tjänster utnyttjas på bästa sätt.


Våra kunder är på varierande platser i deras tekniska kunnande, därför arbetar du för att hela tiden förbättra våra processer och arbetssätt för att tillgodose samtligas behov.
Våra tjänster och produkter utvecklas i en hög takt och du blir tillsammans med ditt team väldigt viktiga spelare då ni har den främsta kundkontakten. Här är det viktigt att kunna formulera och värdera kundernas önskemål och sedan sälja in dessa till vårat utvecklingsteam.


Våra kunders verksamheter ställer krav på ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är därför duktig på att lyssna in och anpassa efter varje kund.

Vi arbetar för att digitalisera vår onboarding. Användarvänligheten är otroligt viktig och du får möjligheten att tillsammans med ditt team utveckla detta från grunden.

 

Din profil

 

 • Du är social och har ett services orienterat mindset och är duktig på att lyssna in kunders behov.

 • Du är intresserad, undersökande och efterforskande i din natur och älskar att lösa utmaningar.

 • Du har ett tekniskt intresse både när det gäller hård- och mjukvara.

 • Du är duktig på att förklara och utbilda oavsett mottagarens tidigare kunskap. 

 • Vi har en mångfacetterad kundbas med flera olika nationaliteter, du gör dig utan problem förstådd på både svenska och engelska och talar du fler språk är detta meriterande.

 • Du gillar när det händer saker i ett högt tempo och är inte rädd för att ta initiativ.

 • Du har mycket god datorvana och gillar att använda den som hjälpmedel i ditt arbete.

 • Du har ett säljande mindset och gillar att hitta lösningar.

 • Du är strukturerad och gillar att dokumentera

 • Vi arbetar som ett team med höga mål. Du trivs därför i en sådan miljö och gillar att hjälpa dina kollegor.

 • Har du tidigare arbetat på restaurang så är detta mycket meriterande.

Varför Gastrogate?

 

 • Vi är ett härligt gäng med högt i tak som har roligt tillsammans.

 • Vi tycker det är viktigt med en bra balans mellan arbete och privatliv och erbjuder därför 35 timmars arbetsvecka för våra medarbetare.

 • Friskvårdsbidrag.

 • Vi har ett modernt och ljust kontor i Melkerhuset i Centrala Västerås med några minuters promenad till Västerås Centralstation.

 • På Gastrogate får du frihet under ansvar.


Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till jobb@gastrogate.com. Vid intresse och eventuella frågor kontakta vår VD Elias Norström via epost: elias@gastrogate.com.  Sista ansökningsdag är 2022-09-14 och tillträde sker enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i centrala Västerås. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Vad väntar du på?

Hör av dig så bygger vi framgångar tillsammans.

Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@gastrogate.com. Ansökningar behandlas löpande efter det att de inkommer.

bottom of page