göra affärer

Älskar du att

och skapa värde

för restauranger?

Skicka in din ansökan och bli en del av vårt härliga team.

Säljare av betaltjänster, appar, hemsidor, boknings- och kassasystem till Restaurangbranschen

Älskar du att göra affärer och skapa värde för restauranger? Gastrogate är ett tjänsteföretag som grundades 1999 i Västerås och har under åren förmedlat miljoner gäster till restauranger runt om i Sverige. Genom Gastrogates tjänster kan matgäster få dagsfärsk information om restaurangerna, boka bord, beställa mat på plats i restaurangen och för avhämtning - allt i en digital unik plattform. 

 

Krögaren nyttjar Gastrogates tjänster till att nå nya gäster och servera befintliga.

Vi erbjuder ett toppmodernt kassasystem, expresskassa, app-beställning, QR-koder, bordsbokningssytem med optimering, hemsidor som är optimerade för bästa synlighet, menyplanerare och mycket mer. Allt skräddarsytt för restaurangbranschen.

 

Vi står nu inför en stark expansion med våra produkter på den svenska marknaden och behöver bygga ett team av säljare.

Beskrivning av tjänsten

Gastrogate söker säljare i Västerås som har en vilja att vara med i utvecklingen av ett företag i expansiv fas. I denna roll kommer du att utgå från vårt kontor i Västerås samt hemifrån och du kommer aktivt att bearbeta marknaden runt omkring där du bor med en radie av ca 100 km.

Du ansvarar för att självständigt driva försäljningsprocessen främst via telefon och vid behov direkta besök hos krögare med offerering och avtalsförhandling. Vi tror att du är en person som trivs med variation, älskar att kontakta nya människor och motiveras av att få leverera en fantastisk digital tjänst till kunden. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.

Vi samlar hela företaget 2ggr per år för en kickoff och däremellan försöker vi samla alla anställda på huvudkontoret i Västerås 2-4ggr/år.

Lönen består av en grundlön + provision + bonus.

 

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av försäljning eller har jobbat inom restaurangbranchen och känner till Gastrogate. Viktigt för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är självständig, kommunikativ och strukturerad samt motiveras av högt uppsatta mål. Du motiveras av att göra affärer, och vet att varje kundkontakt tar dig närmare en affär. Hos oss jobbar idag personer med bred kunskap och vi delar gärna med oss av det vi kan! Du kommer att få coachning och alla verktyg som behövs för att verkligen lyckas med din försäljning.
 

Ansvarsområden

  • Prospektera nya kunder för långsiktigt samarbete

  • Sälja in Gastrogate och vara företagets ansikte utåt

  • Budget, resultat och kundansvar

 

Önskade kvalifikationer (inte krav)
 

  • B-körkort

  • Erfarenhet av digital marknadsföring, 

  • Erfarenhet av B2B-försäljning.

 

Ansökan skickar du in till jobb@gastrogate.com (begränsat antal platser). Vid intresse och eventuella frågor kontakta vår VD Elias Norström via epost: elias@gastrogate.com

Vad väntar du på?

Hör av dig så bygger vi framgångar tillsammans.

Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@gastrogate.com. Ansökningar behandlas löpande efter det att de inkommer.