Varför Gastrogate?

“På Gastrogate blir vi alltid bemötta av grym personal som är hjälpsam och engagerad. Det är något som vi verkligen värdesätter och som hjälper oss framåt i vår verksamhet.”

— Josef Bashe, Feyruz Libanon Meza

Upplägg:

Som kund i Gastrogate och kopplad till ett av våra baspaket ingår synlighet i vår restaurangguide. Att finnas i kanaler där dina potentiella gäster finns är en viktigt faktor för att i alla fall vara ett alternativ i gästens beslutsprocess och locka dem till bordet.

Låt vår

hungriga

restaurangguides

 besökare hitta

till ditt bord.

Upptäck fördelarna med att synas i vår restaurangguide.

Vad väntar du på?

Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås

hej@gastrogate.com  |  Tel: 021-360 95 50

Hur går det till?

Genom att följa stegen nedan kan du enkelt bli kund hos oss på Gastrogate. Och du, vi vill ju att våra kunder ska vilja vara kunder hos oss så självklart har vi flexibla bindningstider och schyssta avtal!

1. Kontakta oss!

 

Alla relationer börjar med kontakt. Fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal på
021-360 95 50 så börjar vi.

2. Vi skräddarsyr
en lösning

 

Vi har tre baspaket för våra tjänster; brons, silver och guld. Dessa paket har en grund som sedan anpassas och skräddarsys efter just era önskemål. Restaurangguiden ingår i våra helhetslösningar.

3. Nu kör vi!

 

Du får tillgång till de tjänster du behöver och kan njuta av att både ha en trygg part att hålla i handen och samtidigt ett enkelt system att sköta din marknadsföring ifrån.

4. Vi finns
för dig!

 

Oroa dig inte, varje vardag finns vi tillgängliga och kan hjälpa till att svara på dina frågor eller bolla någon idé.