top of page

Tre tips inför Jul & Nyår!

Snart har 2019 passerat och vi på Gastrogate vill passa på att tacka för året som varit och samtidigt önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi är glada och stolta över att under 2019 haft glädjen att få följa över hundratals restauranger i deras utveckling av sin verksamhet. Vi har hjälpt till med allt från nya hemsidor till egna appar för restaurangen, fotografering, sociala media marknadsföring, strategisk rådgivning och bordsbokning. Vi ser fram emot det nya året och att få fortsätta att hjälpa restauranger att få rätt förutsättningar för att både nå ut till potentiella matgäster men också att leverera service i världsklass till sina kunder.


Några tips inför julledigheten: 


Önska God Jul & Gott Nytt År

Ett fint sätt att visa omtanke så här inför jul är att skicka en hälsning till dina kunder. Du kan enkelt genomföra utskick till din egna kundbas via Gastrogate Admin och det är alltid trevligt med ett inlägg på restaurangens sociala media-kanaler som Facebook och Instagram. Visa kunderna att du bryr dig!


Avvikande öppettider

Kom ihåg att uppdatera öppettider på din hemsida och andra kanaler samt lägga in avvikelser i bordsbokningen om du har stängt eller har andra öppettider under jul och nyår.


Njut av julen och ladda upp inför det nya året!


Som ett sista tips vill vi på Gastrogate säga: Glöm inte bort dig själv! Se till att du får njuta lite av julen och samla kraft inför 2020! Det kommer bli ett smakrikt och spännande år!


Med det vill vi önska en God Jul och ett Gott Nytt År!

bottom of page