top of page

Tips: Utvärdera året som gått!


Inför årets slut vill vi tipsa om att göra en utvärdering av året som varit. En utvärdering kan hjälpa till att återuppleva höjdpunkter som varit under året och samtidigt hjälpa dig upptäcka saker att förändra inför kommande år. Vi har satt ihop ett frågebatteri du kan använda dig av när du utvärderar. Välj ut de frågorna som passar dig och skriv ner för dig själv eller prata med en kollega. Utvärderingen fungerar också bra att göra i team. Varför inte boka in en tid där ni tillsammans utvärderar året som varit?

 1. Vad har fungerat bra under året?

 2. Vad har inte fungerat så bra under året?

 3. Vad har varit bäst med året?

 4. Vad har varit sämst med året?

 5. Vad har varit tongivande under året?

 6. Vad är jag mest stolt över?

 7. Vilka utmaningar har jag haft?

 8. Vad har jag lärt mig under året?

 9. Finns det något som du velat göra men inte gjort? Varför?

 10. Vad hade jag velat göra annorlunda?

 11. Vad vill jag fortsätta att göra även nästa år?

 12. Vad gjorde jag som jag inte trodde jag skulle göra under året?

 13. Vilka rätter har flest köpt under året?

 14. Vilka dagar har flest bokat bord?

 15. Vad säger kunderna om sina besök hos oss?

 16. Vill vi göra någon förändring utifrån gästernas feedback?

bottom of page