top of page

Tips inför alla hjärtans dag!

Februari, kärlekens månad! Måndagen den 14 februari är det alla hjärtans dag och vi vet att många restauranger brukar erbjuda speciella sittningar eller erbjudanden dagen till ära.Alla hjärtans dag sittning i Tableplanner


Gå igenom stegen nedan för att lägga till en alla hjärtans dag bokning i Tableplanner. Behöver du mer guidning eller hjälp med någonting annat? Varmt välkommen att ringa in till vår support på 021-360 95 50.


Steg 1: Skapa ny kategori

Under inställningar(kugghjulet) i Tableplanner Admin klickar du på kategorier och lägger till en ny kategori. Döp den till t.ex. Alla hjärtans dag!


Steg 2: Schema

Klicka på kugghjulet och sedan schema. Lägg till ett schema och tidsinställ det under avancerade inställningar att enbart gälla den 14 februari. Schemat ska vara kopplat till kategorin du nyss skapat.


Steg 3: Hemsida och sociala media!

Berätta på din hemsida och i dina sociala media att det nu är möjligt att boka bord inför alla hjärtans dag.


För dem som vill fira alla hjärtans dag på hemmaplan!


Med nuvarande restriktioner och smittoläge i Sverige finns det en del som kommer välja att fira alla hjärtans dag på hemmaplan. Erbjud en meny Take Away eller varför inte en alla hjärtans dag påse med instruktioner där du förberett det som går och kund kan göra det sista hemma.


Vi rekommenderar dig att använda dig av digital beställning och betalning. Har du idag ingen tjänst för detta kan du komma igång med Loco snabbt och smidigt. Vi har prisalternativ så du enbart betalar en serviceavgift när kund genomför köp. Ett bra insteg för dig som vill testa hur det fungerar och om det är någonting för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt igång!
bottom of page