top of page

Optimera sittningarna och öka lönsamheten i restaurangen!


"...Tänk om jag kunde optimera restaurangens sittningar med bara ett klick..."


Visst låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Vi kan med glädje presentera ytterligare en funktion i vårt bordsbokningssytem; optimerade sittningar! Genom att optimera sittningarna regelbundet kan platser frigöras i restaurangen och skapa utrymme för fler sällskap under kvällen.

Hur fungerar det?  När du aktiverar Tableplanner för första gången ställer du enkelt in vilka bordskombinationer du har och hur du brukar prioritera dem. Systemet hjälper dig sedan att placera ut gästerna på bara några sekunder och ser alltid till att ni har den bästa möjliga kombinationen för både er och gästerna.


Har ni många drop-in bokningar? Inga konstigheter, Tableplanner hjälper er även här och ser till att ni har kontroll under hela kvällen oavsett hur kunden har hittat till er.


Lås bokningar som inte får flyttas Ibland har du bord som du vill kunna garantera till vissa gäster. För bordsoptimeringen är detta inget problem. Genom ett enkelt knapptryck så garanterar du bordet till gästen samtidigt som resten av restaurangen optimeras. Funktionen ingår för alla våra kunder som har vårt bordsbokningssystem Tableplanner.

 

Tableplanner är ett uppskattat bordsbokningssystem utvecklat av oss på Gastrogate tillsammans med våra kunder utefter deras behov och önskemål.


Vi erbjuder två prismodeller för vårt bordsbokningssystem; Tableplanner Starter och Tableplanner Pro. Med båda modellerna får du vårt bordsbokningssystems fulla funktionalitet, det som skiljer är prissättningen. Med starter betalar du 299 kr/månaden och betalar 5 kronor per bokning. Med Pro betalar du 699 kr/månaden och betalar 1 krona per bokning upp till ett maxtak på 2495 kr/månaden . Du väljer själv vad som passar dig och din verksamhet. Kontakta oss via mail på support@gastrogate.com eller via telefon på 021-360 95 50 om du vill få tillgång till funktionen eller har frågor. Sen är det bara att luta dig tillbaka och låta Tableplanner göra jobbet.

bottom of page