top of page

Gastrogate investerar i betaltjänsten LocoAppLocoApp erbjuder ett komplett system för att ta emot beställningar ifrån gäster via mobilen. Samtliga beställningar är betalda. Gästen använder sin smartphone för att beställa hos restaurangen och krögaren får automatiskt upp beställningen i en iPad samt att ordern skrivs ut på en "bong-skrivare" om så önskas. En viktig fördel är att LocoApp tillhandahåller ett tillverkardeklarerat kassaregister vilket ger en enkel och snabb installation, samt ger möjlighet till framtida produktutvecklingar. 


- Gästerna vill göra mer själva. Att förbeställa maten från kontoret är numera ett krav från gästerna, och likväl ska gästen själv kunna lägga beställningen direkt från bordet utan att behöva tillkalla kypare. Att det sedan är betalat och klart upplevs otroligt smidigt både för gästen och för krögaren, säger Elias Norström VD ägare och grundare av Gastrogate.


Lösningen med LocoApp erbjuder möjligheten att förbeställa mat för avhämtning, samt i samma system erbjuda gäster som sitter i restaurangen / baren att beställa och betala mat och dryck som omsätts i restaurangen.


Gastrogates totallösning för restaurangerna tillgodoser behoven av; Hemsida, sökoptimering, bordsbokning, mobilapp, beställning och betalning.


Detta unika samarbete och delägarskap via Gastrogate öppnar direkta kontaktytor till restaurangerna i Sverige och samtidigt exponering till över 200 000 gäster varje vecka. Arbetet med att ansluta restauranger påbörjades efter sommaren och dagens anslutna restauranger har lagt grunden för den kommande etableringsfas som påbörjas nu.


- Marknaden för mobila beställ- och betalningslösningar växer i en rasande takt och det som gör att vi väljer LocoApp framför andra aktörer är den öppenhet för integrationer samt det intelligenta och fristående kassaregister som gör implementationen hos den enskilde restaurangen snabb och enkel, avslutar Elias Norström med.  

bottom of page