top of page

Gastrogate förvärvar app med betaltjänst


Gastrogate-koncernen förvärvar PumpApp Solutions där utvecklingen av egen app för Gastrogates anslutna restauranger funnits.


Sedan 2017 har Gastrogate varit delägare i PumpApp Solutions och tillsammans med bolaget drivit utvecklingen av LocoApp.


- Vi hjälper idag lite mer än ett femtiotal av våra anslutna restauranger med en egen app där matgästen kan beställa take-away eller mat och dryck direkt till bordet. Utvecklingen har tidigare legat inom PumpApp Solutions som nu flyttas in till Gastrogate säger Elias Norström, VD Gastrogate.


Genom förvärvet får Gastrogate full kontroll över utvecklingen av appens funktionalitet. På så vis kommer vi kunna möta de behov som restauranger och matgäster har på ett snabbare och mer skräddarsytt sätt.

- Vi på Gastrogate vill skapa förutsättningar för fantastiska restaurangupplevelser. Vi gör det genom digitala tjänster som låter krögaren fokusera på det som den är bra på; att laga maten och erbjuda bästa tänkbara service. Förvärvet av PumpApp Solutions är ett viktigt steg i att kunna möta de behov som marknaden har gällande digital tillgänglighet säger Elias Norström, VD Gastrogate

Fakta På Gastrogate strävar vi alltid efter att vara värdeskapande; För varandra, för våra kunder och för vår omvärld. Sedan 1999 har vi genom digitala tjänster skapat förutsättningar för positiva restaurangupplevelser.

Gastrogate har sitt huvudkontor i Västerås och lokal närvaro i Stockholm, Göteborg och Malmö.

PumpApp Solutions grundades 2015 och tillhandahåller en mobil betaltjänst som erbjuder ett komplett system för att ta emot beställningar och betalningar från gäster via mobilen.


Kontakt

Elias Norström, VD Tel: 070-699 95 65 Mail: elias@gastrogate.com


Kajsa Hedman, marknad- och kommunikationsansvarig Tel: 070-799 90 68 Mail: kajsa@gastrogate.com

bottom of page