Så här går det till:

Du beställer och
vi levererar

Vi har samarbeten med professionella fotografer i olika delar av Sverige som kan det där med att fånga mat och atmosfär på bild. Våra uppdrag har en nöjd kund garanti och därför får du alltid godkänna bilderna innan uppdraget anses slutfört.

Innan fotograferingen

Innan fotograferingen äger rum kommer fotografen att kontakta dig för att gå igenom vilka bilder ni önskar ta, känsla och eventuella förberedelser.

Under fotografering

Dagen är kommen och fotografen kommer på bokad dag och tid. Du ser till att du har gjort de förberedelser som Ni kommit överens om. På plats stämmer fotograf av så ni tagit de bilder ni önskat.

Efter fotografering


Fotograf levererar bilderna och du får godkänna bilderna innan uppdraget anses slutfört. Bilderna levereras till dig och du äger de kommersiella rättigheterna att använda bilderna i marknadsföringen för din restaurang.

Varför fotografier?

"Vi äter med ögonen"

När vi tittar på mat som tilltalar vårt öga ökar vår aptit. I restaurangen kan du tilltala fler sinnen än ögat då gästen inte bara ser utan kan också känna doften av din underbara mat eller smaken av drycken i glaset. Vi kan inte framkalla smaker genom mobilen eller datorn. Ge din mat rättvisa och se till att du har bilder som  får munnen att vattnas hos de som besöker din hemsida eller scrollar igenom ditt sociala media flöde. 

kommunikation med

Spetsa din

bilder som

engagerar.

Upptäck möjligheterna med 

professionella bilder

Varför Gastrogate?

Vi låter bilderna
sköta snacket.

Hur går det till?

Det är inte så svårt, vi guidar dig.

Genom att följa stegen nedan kan du enkelt beställa en fotografering genom oss på Gastrogate. Eftersom vi gillar nöjda kunder har vi såklart en nöjd kund garanti. Du får alltid godkänna bilderna innan uppdraget anses slutfört.

1. Kontakta oss!

 

Alla relationer börjar med kontakt. Maila oss nedan eller slå oss en signal på 021-360 95 50 så börjar vi så kan vi informera lite mer om våra fotograferingstjänster.

2. Vi kopplar samman dig med en fotograf

 

Vi har samarbeten med professionella fotografer i olika delar av Sverige. När vi vet vad du är ute efter och vill ha kopplar vi samman dig med en fotograf som tar över kontakten därifrån.

3. Fotografering genomförs

 

Fotograf kommer ut på plats och tar de bilder som ni kommit överens om. Det är nu magin sker.

4. Uppdrag slutfört

 

Bilder levereras och när du godkänt bilderna är det fritt fram att använda dem på hemsida, sociala media eller i tryckt material. Njut av dina nya bilder.

Food Truck Payment

Kontakta oss så bygger vi framgång tillsammans. 

Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås

hej@gastrogate.com  |  Tel: 021-360 95 50